Testisivu10

Kohteesta Portti
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämän tekstin alapuolella on taulukko, jossa on 2 riviä ja 3 saraketta. Talukkoon asemoidut logot on määritetty 150 pistettä leveiksi ja niitä mahtuu hyvin kolme rinnakkain. Uusia logoja ja seuraavaa logoriviä varten on taulukkoon luotava lisää rivejä. Taulukon ensimmäinen rivi logojen yläpuolella on tarkoitettu tekstiä varten. Jokaisen logon yhteyteen voi siis liittää organisaation nimen, jos se ei logosta käy ilmi.

Richeditorissa kuvien koon ja muiden tietojen muokkaaminen onnistuu helposti, mutta jostain syystä se rikkoo osan koodista. Esimerkiksi alun tervetulotoivotus tasautuu richeditorin käytön jälkeen vasempaan reunaan. Osa koodista katoaa mystisesti.

En siis suosittele sen käyttöä. Jos muokkaustilaan mennessäsi saat esille richeditorin, niin klikkaa peruseditoriin ja palaa takaisin varsinaiselle sivulle. Tämän jälkeen mene uudelleen muokkaustilaan ja peruseditorin pitäisi aueta nyt automaattisesti. Näin vältyt koodin rikkoontumiselta. Peruseditorin ja richedotorin välillä navigoidaan klikkaamalla muokkaustilan editointialueen vasemmassa yläkulmassa näkyvien linkkien kautta.
Tieke Fin RGB png 50446.png
Arkistolaitos logo cmyk.jpg